Nieuws

Hier treft u de laatste nieuwtjes van Mariska aan.

Hilarische premiŤre
Aurelia op 29-01-2016 14:23

Afgelopen maandag ging de hilarische musical Nonsens in première. Een heerlijke avond met swingende muziek die erg goed bevallen is:

"Ijzersterke cast houdt voorstelling overeind!" - www.musicaljournaal.nl

"Powervrouwen brengen sterke nonnen NONSENS!" - www.musicalreports.nl

Het verhaal gaat over 5 zingende nonnen die dringend behoefte hebben aan geld voor de begrafenissen van 52 zusters. De vissoep van zuster Sonja bleek namelijk niet meer helemaal vers waardoor er per ongeluk velen zusters zijn vergiftigd. Met zijn vijven komen ze op het idee om een benefietvoorstelling te organiseren om zo genoeg geld bij elkaar te sparen. Ze huren een zaal en vepletteren u met een avond vol swingende liedjes, dansnummers, een poppen-act en een quiz.

Mariska van Kolck straalt als een van de vijf zusters genaamd Futilia. Zij is de rechterhand van zuster, en voormalige circusartieste, Moeder Overste (Marjolijn Touw). Samen met zusters Beyonce (Wieneke Remmers), de vergeetachtige zuster Amnesia (Brigitte Heitzer) en de novice, toekomstige ballerina, zuster Pavlova (Renée van Wegberg) zetten zij de boel op stelten!

Nog tot half mei zijn de nonnen te vinden door bijna het hele land. Meer informatie over  de tourdata en de ticketprijzen kunt u vinden op: http://www.dommelgraafencornelissen.nl/voorstellingen/speellijst/nonsens

 

 


Terug naar het overzicht